top of page

Nee, de wc blijft echt zoals die nu is..

Bijgewerkt op: 5 jun. 2022

Aan de wc zouden we echt niks gaan doen zeiden we aan het begin van de verbouwing. We kregen een nieuwe vloer in de keuken die vervolgens doorloopt naar de hal en ook naar de wc. Hmm.. wel jammer, heb je een nieuwe vloer op de wc liggen maar de rest is allemaal nog oud en niet naar je smaak. Kan ik de tegels op de wand niet gewoon schilderen? Ik heb allerlei dingen bedacht maar uiteindelijk was Stefan het met me eens, we gaan de tegels van de muur afslaan en kijken wat eronder zit.


Helaas zat er niet alleen cement en een gestucte laag onder maar ook een stuk stucplaat. Alles had verschillende diktes, niks was gelijk dus toen werd het al snel duidelijk dat we het zeker moesten laten stuccen. Maar we wilden er wel iets speciaals van maken als we het dan toch gingen aanpakken. Daarom hebben we ervoor gekozen om het met cement te laten stuccen. De kleur is dan gewoon zoals die is, je kunt er niks aan veranderen. It is what it is. Gelukkig pakte dit super uit en past dit perfect bij onze nieuwe vloer.

Maar toen waren we er nog niet want ik had nog wat andere leuke ideeën opgedaan ;-). Namelijk een waskommetje op een stuk hout waar je dan vervolgens je handen kunt wassen. Eerder hadden Stefan en ik een mooi stuk eiken gevonden wat we hier perfect voor konden gebruiken. Zo gezegt, zo gedaan. Ik bestelde alle materialen zoals het waskommetje, de kraan, sifon etc. En pap en Stefan zette alles in elkaar.

We zijn superblij dat we toch nog de stap hebben gezet om de wc aan te pakken. Dit past nu mooi bij de rest van ons huis en het zou jammer zijn geweest als we dit deel niet hadden meegenomen. Leuk detail: we hebben als handdoekhaakje een deurgreep gebruikt, deze horizontaal opgehangen en hier haken aan gehangen voor de handdoek en wat accessoires. Heb je nog vragen? Laat het dan even weten en ik zal z.s.m. hierop reageren!


170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page